Home

about

portfolio

information

contact

wilde dromers

lifestyle photography

prijzen

Persoonlijke branding visuals voor online herkenning en connectie 

Business Portret

vanaf € 800

boek een shoot

Lovers, familie, baby visuals voor mooie vieringen en herinneringen

Personal Portret

vanaf € 500

Ik maak altijd een specifieke offerte voor je. Teams, locaties, styling of iets super eenvoudigs? Het is allemaal mogelijk. Neem contact met me op en vertel!

view in english

Eerst brainstormen we over jouw business, branding en visie voor de visuals. Samen kiezen we een locatie en maken we een plannetje.

Dan ontvang je een opdracht met factuur om de fotosessie te bevestigen en de papieren gebruiks- en portretrecht zodat ook dat netjes geregeld is. 

We zien elkaar met zonsopkomst en na een paar uurtjes gaan we allemaal geïnspireerd en met een blosje van de buitenlucht weer naar huis.

Binnen 14 dagen ontvangen jullie je eigen galerij met alle foto's (minimaal 30) in de hoogste kwaliteit voor online en offline gebruik.  

De fotosessie is hier! Hier zijn ruige duinen, eindeloze zeezichten, schattige dorpjes, stoere straten, zwierende rietvelden maar ook gave strandtenten en casual kantoorruimtes. Ik weet alle leuke plekken in de regio Hellevoetsluis, Ouddorp, Brielle en omgeving. 

Heb je een mooie studio, kantoorruimte of een favoriete plek in de natuur bij jou in de buurt? Dat kan ook! Afhankelijk van de locatie komt er misschien een klein bedrag aan reiskosten bij de prijs. 

Daar waar je je lekker in voelt! Natuurlijk is het goed om je kleding een beetje af te stemmen aan de kleuren en de stijl van je website. Maar je hoeft niet ineens flink te gaan shoppen om er op je paasbest uit te zien. Hou het simpel, tijdloos en dicht bij jezelf. Ik help je hierbij, no worries!

Wil je wel samen een fotosessie boeken maar liever niet tegelijk op 1 dag de fotosessie doen? Dan is prijs is €600 per persoon excl. 21% btw. Dan kunnen jullie allebei een eigen dag kiezen voor fotosessie. 

Als 1 van jullie onverwachts niet kan op de dag van de fotosessie. Dan wordt de prijs aangepast naar €600 per persoon en kan diegene een andere dag inplannen. Of we prikken met z'n allen een nieuwe datum. 

Geef dit op tijd aan want je kunt de fotosessie annuleren of wijzigen tot minimaal 2 dagen (48 uur) voor aanvang van de fotosessie, binnen deze tijd wordt 100 euro extra in rekening gebracht. 

Alleen als ze echt pijpenstelen, noodweer opgegeven zal ik de fotosessie verzetten. Als het weer een beetje wisselvallig eruitziet, dan is dat geen probleem. We kunnen altijd een uurtje later of vroeger afspreken, even schuilen of naar een andere locatie. De foto's worden sowieso prachtig!

what to expect

Mooi zoals je bent

Geen poseren! Het doel is om foto's te maken van jou zoals je bent. Natuurlijk, zal ik je een beetje begeleiden. Ik ben er voor je! Maar als je een perfect portret wilt, dan zijn we denk ik niet de beste match.

Connectie

Ik ben niet je fotograaf. Ik ben je vriend! We doen dit samen. Ik wil je echt leren kennen, zodat we foto's kunnen maken die weerspiegelen wie je echt bent.

Ik fotografeer alleen met natuurlijk licht. De zon is alles, of het nu achter een wolk is of door een raam schittert.

Stijl

Zonnetje

Ik heb niet een specifieke stijl. Ik maak editing keuzes op basis van hoe het moment aanvoelde. Mijn handtekening daarin is naturel, fris met een warme donkere ondertoon.

Flow

Misschien zijn we onwijs geïnspireerd op een plek of helemaal niet. Behalve de datum en locatie is er geen super specifiek plan. We doen wat goed voelt! Ik ben een open boek, dus je weet op elk moment precies waar je aan toe bent.

"Het voelde ongemakkelijk en ik zie mezelf niet terug in de foto’s. Ik ben het gewoon niet!” Dit hoor ik zo vaak van vrouwen die goedkoop zijn gegaan met foto’s. Je verdient een fotosessie die goed voelt en foto’s waarop je straalt. Je bent prachtig precies zoals je bent en het is tijd om dat te vieren babes! Ik ben niet de goedkoopste deal, want ik ben gepassioneerd om foto’s te maken die betekenisvol, authentiek en tijdloos zijn.

Investeer in jezelf

cool! boek een fotosessie